opinii Hondrogel

 • Aliona
  Pentru durerile lombare folosesc Hondrogel. Am încercat atât de multe lucruri, încât nu am putut găsi nimic mai bun. Durerea ameliorează, câteva aplicații sunt suficiente pentru ca starea să se îmbunătățească cu adevărat. Geanta îmi este suficientă pentru o singură aplicație. Folosesc produsul dimineața și înainte de culcare. Nu există miros neplăcut din gel.
  Hondrogel
 • Tatiana
  Sunt foarte norocos că mama mea mi-a recomandat Hondrogel. Am avut dureri musculare, nu am mai experimentat niciodată o astfel de afecțiune, dar mama mea folosește în mod regulat remedii pentru durerile articulare și musculare. Ea a spus că, în cazul meu, Hondrogel vă va ajuta în 2-3 zile. S-a dovedit a fi adevărat! Trei zile mai târziu eram din nou în rânduri. Recomand!
  Hondrogel
 • Ludmila
  Când alegeam un remediu pentru tratamentul articulațiilor, am analizat în primul rând compoziția sa. Mi-a plăcut Hondrogel imediat - conține atât acid hialuronic, cât și colagen. Restul ingredientelor sunt naturale, nu știu încă dacă există vreun folos de la acestea. Dar colagenul, acidul hialuronic și uleiul de rechin sunt ceea ce au nevoie chiar și persoanele sănătoase pentru articulații.
  Hondrogel
 • Сергей
  Am aflat despre gelul Hondrogel când am răsucit piciorul pentru prima dată. Am avut o articulație dislocată, a durat foarte mult să mă recuperez. Oh, și m-am săturat de asta. A dat mulți bani pentru unguente și proceduri. Din ceea ce am cumpărat, doar Hondrogel m-a ajutat semnificativ. Puffiness eliminat și eliminat durerea. Articulația și-a revenit treptat datorită acestui remediu eficient.
  Hondrogel
 • Timur
  Știu despre medicamentul Hondrogel pentru o lungă perioadă de timp, am avut grijă de el chiar înainte de debutul iernii. Am așteptat o reducere la gel. În anotimpul rece, articulațiile mă doare adesea, trebuie să folosesc unguente. Gelul mă ajută să scap de durere, iar masajul pe care îl fac când îl aplic îmbunătățește mobilitatea articulației. Un instrument bun și ieftin.
  Hondrogel
Evaluare Hondrogel
4.6
10