Instructiuni de folosire Hondrogel

Inflamația articulațiilor, deteriorarea mobilității, umflarea, durerea sunt simptome neplăcute care afectează ritmul obișnuit al unei persoane, nepermițându-i să ducă o viață activă și plină. În astfel de cazuri, este necesară utilizarea de remedii comune. Medicamentele de înaltă calitate pot elimina rapid durerea și normaliza starea articulațiilor.

Gelul de răcire într-un plic Hondrogel este un remediu care ajută la ameliorarea durerii și, cu o utilizare regulată, reface sănătatea articulațiilor. Gelul este capabil să ajute în situații dificile și să trateze boli articulare de orice natură.

Aplicați gelul de răcire de 2-3 ori pe zi pe zona cu probleme

Indicații pentru utilizarea produsului

Remediul este recomandat pentru artroză, artrită, radiculită, osteocondroză, gută, sinovită, bursită, osteoporoză, sciatică, precum și pentru dureri de spate și cleme musculare.

Substanțele conținute în Hondrogel sunt eficiente în bolile inflamatorii și neinflamatorii ale articulațiilor, precum și în formele degenerative ale bolii, autoimune și infecțioase. Remediul are un spectru larg de acțiuni care vizează eliminarea cauzei și simptomelor bolii. Restabilirea țesuturilor articulare și ameliorarea durerii sunt rezultatul acțiunii medicamentului. Adu-ți înapoi bunăstarea cu gelul Hondrogel!

Cum se folosește instrumentul

Pentru ca produsul să aducă efectul scontat, utilizați-l exact așa cum este indicat. Forma de eliberare a gelului este un plic. Un pachet conține 10 plicuri de 5 grame. Produsul trebuie aplicat de 2-3 ori pe zi pe pielea curată și uscată. Aplicați cantitatea necesară de gel cu mișcări ușoare de masaj în zona cu probleme și așteptați până când este complet absorbită. Nu trebuie să clătiți gelul.

Contraindicații

Nu utilizați gelul în cazul unei încălcări a integrității pielii sau a prezenței unor reacții alergice la locul de aplicare prevăzut. Gelul are un efect local și nu afectează starea corpului.

Precauții

Evitați contactul gelului cu ochii și membranele mucoase. În caz de contact, clătiți imediat cu apă. Protejați produsul de lumina directă a soarelui. Nu dați produsul copiilor Gelul de răcire Hondrogel din Moldova este vândut pe site-ul oficial. Pret redus. Reducerea este valabilă în țara dvs.