Experiență de utilizare Hondrogel

Elena, care are probleme cu o articulație pe picior, ne-a împărtășit experiența utilizării gelului în recenzie. Potrivit femeii, ea a găsit un remediu care a funcționat pentru ea mai bine decât orice medicament cunoscut.

Elena din Vilnius a folosit gel pentru tratarea artritei degetului mare

"Am avut picioarele plate toată viața mea. Piciorul meu este de dimensiuni medii, dar destul de subțire și nu există absolut nicio creștere. Alegerea pantofilor pentru mine este o poveste separată, deoarece este dificil să găsesc modele bune pentru dimensiunea și pentru plinătatea mea de picioare, trebuie să mă mulțumesc cu încerc să aleg pantofi cu tălpi, deoarece cu picioarele mele plate este mult mai confortabil să merg pe ele, încerc să nu port modele cu talpă plată, dar mi-am dat seama asta abia acum, după ce am experimentat artrita degetului mare.

Artrita degetului mare a apărut după ce a purtat balerini

Odată ce mi-am cumpărat balerini. Nu că mi-ar fi plăcut cu adevărat, dar arătau perfect cu îmbrăcămintea mea casual. Nu m-am gândit să pun un branț interior înăuntru, deși cu picioarele plate ar fi trebuit să se facă mai întâi. Merg mult, așa că problemele nu au durat mult.

Aproximativ o săptămână mai târziu, degetul mare a început să mă doară. Nu am înțeles ce se întâmplă, am mers ca înainte, dar am simțit că durerea devine din ce în ce mai puternică. Una dintre zilele petrecute acasă, s-a îmbunătățit puțin, dar au venit zilele săptămânii și a trebuit să mă duc la serviciu. Degetul întreg era deja incredibil de dureros și puțin umflat. Am început să șchiopătez și m-am dus la doctor imediat după serviciu.

Chirurgul mi-a examinat degetul, a întrebat despre posibile leziuni, am spus că nu este nimic. Apoi mi-a atras atenția asupra piciorului meu și asupra pantofilor în care am venit. El a spus că ar putea fi o inflamație a articulației degetului mare de la picior din cauza purtării încălțămintei greșite pentru mine.

M-a trimis pentru o radiografie de control și da, artrita a fost confirmată. În acest caz, spitalul nu a fost invocat, medicul a recomandat fizioterapie, unele medicamente și remedii populare, cum ar fi tratamentul cu urină.

Hondrogel mi s-a părut cel mai fiabil gel

Elena a aplicat Hondrogel de 2-3 ori pe zi

Acasă, am început să studiez medicamentele pe care mi le-a prescris el. Le-am verificat pe fiecare pe internet și Hondrogel mi-a atras atenția. Mi-a plăcut că producătorul a promis un efect de răcire - care este exact ceea ce am nevoie, deoarece articulația degetului mare era umflată și fierbinte ca apa clocotită.

Marfa mi-a fost livrată la oficiul poștal de lângă casă a doua zi după comandă. Pe ambalaj, am citit în detaliu despre modul de utilizare a produsului, nu au existat dificultăți cu aplicația. Am aplicat gelul de răcire într-un plic de trei ori pe zi pe articulația mea și i-am făcut un masaj delicat.

Ușurarea a venit imediat, dar efectul a fost de scurtă durată la început. După două zile, articulația mea s-a simțit mult mai bine. Umflarea dispăruse, degetul nu mai era fierbinte, dar totuși mă durea puțin. Artrita a dispărut complet după 5 zile. De mai multe ori am folosit Hondrogel pentru a consolida efectul, dar acest lucru nu mai era necesar, am simțit că articulația mea este normală.

Restaurarea țesutului articular și ameliorarea durerii cu gelul Hondrogel se realizează rapid și ușor. Nu știu cum funcționează alte medicamente, dar cred că acest gel este unul dintre cele mai bune. Forma de lansare are un mare plus - plicurile mici sunt foarte convenabile de transportat. Practic nu există miros, gelul se absoarbe foarte repede și nu lasă pete grase.

Recomand gelul Hondrogel tuturor persoanelor care se confruntă cu aceeași problemă ca mine. Acest remediu va ajuta cu siguranță la ameliorarea durerii, umflarea și restabilirea funcției articulare. "