Instrucțiuni de utilizare Hondrogel

Inflamație a articulațiilor, tulburări de mobilitate, umflatura, durere – simptome neplacute, care influențează ritmul de om, nu permițându-i să trăiască activă și plină de viață. În astfel de cazuri, utilizarea de fonduri pentru tratamentul articulațiilor este necesar. De calitate de medicamente sunt capabile de a elimina rapid durerea și de a normaliza starea articulațiilor.

Gel de răcire în plic Hondrogel – un instrument care ajută la jugularea durerii și cu utilizarea regulată a restabili starea de sănătate a articulațiilor. Gel este capabil de a ajuta în situații dificile și de a trata boli ale articulațiilor, de orice natura.

Aplicați gel de răcire, de 2-3 ori pe zi pe zona cu probleme

Indicații pentru utilizarea de instrumente de

Instrumentul recomandat de a utiliza atunci când artroza, artrita, radiculite, osteohondroza, guta, sinovita, bursita, osteoporoză, sciatică, și, de asemenea, la dureri de spate și musculare cleme.

Substanțe conținute în cadrul Hondrogel, eficiente inflamatorii și non-inflamatorii boli ale articulațiilor, precum și la degenerative forme de boli autoimune și boli infecțioase. Instrumentul are o gamă largă de acțiuni îndreptate spre înlăturarea cauzelor și simptomelor bolii. De recuperare a țesuturilor articulare și de andocare de durere – rezultatul acțiunii preparatului. Returnați sine starea de bine cu ajutorul gelului Hondrogel!

Cum să se bucure de mijloc

Pentru a instrumentul a adus efectul scontat, utilizați-l exact în conformitate cu instrucțiunile. Prezentare gel – plic. Un ambalaj conține 10 plicuri a câte 5 grame. Instrumentul ar trebui să se aplice de 2-3 ori pe zi pentru a curăța pielea uscată. Aplicați o cantitate corespunzătoare de gel masând problematică loc și așteptați până se absoarbe complet. Gel spele, nu este necesar.

Contraindicații

Nu ar trebui să se aplice gel în caz de încălcare a integrității dermului sau prezența de reacții alergice la presupusul loc de aplicare. Gelul are un efect local de acțiune și nu afectează starea organismului.

Măsuri de precauție

Evitați contactul cu gel ochii și mucoasele. În caz de contact, spălați imediat cu apă. Protejați instrumentul de razele solare directe. Nu lăsați instrumentul de copii. Gel de răcire Hondrogel în Moldova se vinde pe site-ul oficial. Prețul redus. Reducere acționează pe teritoriul Dumneavoastră.